Over ons Caesarstone

 

Onze geschiedenis

Opgericht in 1987, was Caesarstone de pionier van de markt in oppervlakken met als hoofdbestanddeel natuurlijke kwarts. Onze huidige dominante positie werd bereikt door continu te investeren  in vernieuwing, diepgaand onderzoek en uitgebreide ontwikkeling, goed geschoold personeel en een geavanceerde marktinfrastructuur. Voor meer dan een decennium heeft Caesarstone nieuwe normen in vernieuwing en vakmanschap bepaald en blijven we toonaangevend in deze sector.

Het hoofdkantoor van Caesarstone Ltd. bevindt zich in Sdot Yam, Israël en produceert nu kwartscomposiet in 3 faciliteiten op 2 continenten - twee locaties in Israël en een fabriek in Richmond Hill, GA, VS.

Caesarstone Ltd. wordt verhandeld op NASDAQ sinds 2012 (NASDAQ:CSTE).

Caesarstone is het eerste bedrijf in oppervlakken van kwarts die de ISO 14001 kwalificatie ontving (een wereldnorm specifiek voor de bescherming van het milieu), ISO 9001 (norm voor kwaliteit van beheer), de NSF (openbare gezondheid en veiligheid) kwalificatie en het gerenommeerde Good Housekeeping Seal van het Good Housekeeping Research Institute.

Caesarstone is tevens een pionier in milieu- en duurzaamheidsnormen, zoals het recycleren van 97% van het water dat gebruikt wordt voor productie en het verzamelen van stof bij verzending, afhandeling, productie en verwerking. Caesarstone streeft ernaar om voortdurend de planeet en het welzijn van onze klanten te beschermen.


Een verhaal van vernieuwing
Caesarstone is voortdurend koploper geweest betreffende de vernieuwing in onze sector. Of dat nu het ontwikkelen van nieuwe technologieën en productieprocessen is die ons in staat stellen om baanbrekende ontwerpen te creëren, of het werken met de vooraanstaandste ontwerpers in de wereld om nieuwe concepten te ontwikkelen, Caesarstone heeft een passie voor vernieuwing die ongeëvenaard is in onze branche. We hebben verschillende texturen gecreëerd, verschillende afwerkingen en radicaal nieuwe ontwerpen.
Wij leveren u gewoon de hulpmiddelen om uw eigen unieke stempel op elke kamer te zetten en een interieur te creëren dat opmerkelijk verschillend is van elk ander.

Onze collecties

Bovennatuurlijke collectie

Supernatural collectie
Geïnspireerd door sommige van de mooiste natuurstenen ter wereld, representeert de Supernatural Collection van Caesarstone de nieuwste aanwinst van ons assortiment. Met gebruik van geavanceerde technologieën worden deze aardse kleuren doortrokken met fijne aders, details en texturen. De nieuwe 'bovennatuurlijke' ontwerpen verfraaien elk interieur - van traditionele tot hedendaagse en moderne ontwerpen plus behouden daarbij alle voordelen en tijdloze eigenschappen van Caesarstone.


Classico collectie
Deze klassieke, veelkleurige collectie varieert van zout-en-pepermotieven tot levendige kleurencombinaties, ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen voor woonhuizen en bedrijven. Classico kleuren zijn verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: gepolijst, gezoet en leather.


Motivo collectie
De collectie met een patroontextuur. De Motivo collectie biedt oppervlakken met een voelbare textuur van verschillende ontwerppatronen die een verbazingwekkende textuur en uitdrukking toevoegen aan uw uitgekozen ontwerp.

Concetto collectie

De halfedelsteencollectie. De Concetto collectie bevat afzonderlijk gesneden en gebonden halfedelstenen in elegante handgemaakte oppervlakken. Met unieke kleuren en transparante oppervlakken zal Concetto het ontwerp van elk luxueus interieur verfraaien.


Naar de collecties pagina


Samenwerking met toonaangevende ontwerpers

Wereldberoemde ontwerpers en architecten kozen voor samenwerking met Caesarstone om de toon aan te geven in nieuwe ontwerptrends. Afgezien van het feit dat onze samenwerking reeds vele internationale ontwerpprijzen opleverde, heeft het woord “samenwerking” een belangrijkere betekenis voor ons. Samenwerking op het gebied van ontwerp stimuleert ons om onze grenzen te verleggen. Wij willen vernieuwen. Onze ambitie is om consequent nieuwe normen te stellen voor uw interieur - om nieuwe stijlen, frisse collecties en originele texturen te verkennen die onze klanten de creatiefste en meest geavanceerde ontwerpen opleveren.

Weinig onderhoud voor modern wonen

Caesarstone oppervlakken vereisen minimaal onderhoud om er als nieuw uit te blijven zien. Reinigen met water en zeep of met een mild schoonmaakmiddel garandeert een hoog gebruiksgemak en langdurende glans.

Verzegelen of “in de was zetten” is niet nodig.".

 

De grote variatie in kleur, stijl, ontwerp en textuur van Caesarstone producten, naast de superieure karakteristieken van Caesarstone, zoals hardheid, niet-poreusheid, hoge kras- en vlekbestendigheid en duurzaamheid, bieden gebruikers uitstekende oppervlakken voor hun interne ruimtes en zijn een grote concurrentie voor graniet, geproduceerde massieve oppervlakken en laminaat alsook andere kunststenen en/of kwartscomposieten

Naar onderhouds- en reinigings pagina

 

Kwaliteit en service

Zo gedreven als we zijn over ontwerpen, zo toegewijd zijn we aan het leveren van de beste kwaliteit en service. Caesarstone heeft wereldwijde erkenning gekregen voor onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en milieunormen. Ieder oppervlak wordt zorgvuldig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat het aan het hoogste niveau van internationale kwaliteitsnormen voldoet.
Onze materialen worden geleverd met een uitgebreide garantie en professionele klantendienst en ondersteuning voor onze klanten in meer dan 50 landen wereldwijd.