Waarom Caesarstone?

Waarom Caesarstone?

Caesarstone Ltd. vervaardigt premium oppervlakken van kwarts die gebruikt worden in woonprojecten en commerciële projecten zoals keukenwerkbladen, badmeubels, wandbekleding, vloeren en andere interieuroppervlakken.

Caesarstone combineert schoonheid met uitmuntende prestaties en stelt u in staat uw ontwerp en verbeelding tot leven te brengen.

Waarom kwarts?

Kwarts is niet alleen mooi. Het is ook een van de hardste natuurlijke mineralen.
Meer dan 93% natuurlijke kwarts bevattend, combineren Caesarstone oppervlakken functionaliteit met een adembenemend ontwerp.

 • Duurzaam

  Duurzaam

  Kwarts is duurzamer dan de meeste natuursteen en duurzamer dan het meeste marmer en graniet. Het is ongevoelig voor vlekken, krassen en scheuren en het is tot op hoge mate hitte- en koudebestendig.

 • Kras- en vlekbestendig

  Kras- en vlekbestendig

  Onze oppervlakken van kwarts zijn uitzonderlijk slijtvast en zullen bijna alle uitdagingen van het dagelijkse leven weerstaan.

 • Eenvoudig te onderhouden en te reinigen

  Eenvoudig te onderhouden en te reinigen

  Het is niet nodig om Caesarstone oppervlakken te verzegelen, te behandelen of te polijsten en het heeft geen enkele vorm van onderhoud nodig, behalve het afnemen met een gewoon schoonmaakmiddel en water.

 • Eenvoudig te installeren

  Eenvoudig te installeren

  Caesarstone oppervlakken van kwarts zijn uiterst aanpasbaar en kunnen zo gesneden worden dat ze in bijna elke ruimte passen. Vraag uw plaatselijke gecertifieerde Caesarstone fabrikant voor het beste installatie-advies.

 • Flexibiliteit in ontwerp

  Flexibiliteit in ontwerp

  Met de koele, voelbare kwaliteiten van Caesarstone kan een breed scala aan ontwerpen gecreëerd worden - rond, gevormd en nog veel meer. Caesarstone bevrijdt uw verbeelding.

Productieproces

Caesarstone oppervlakken voldoen aan stringente kwaliteitscriteria beginnend bij de inkoop van grondstoffen tot aan de uiteindelijke kwaliteitscontrole. Uiterst vakkundig en geschoold personeel waarborgt de kwaliteit van een product dat ongeëvenaard is in de industrie van vandaag. Het productieproces begint met een rigoureuze inspectie van alle binnenkomende grondstoffen. Deze worden gemengd volgens een verhouding van maximaal 93% natuurlijke kwartsgranulaten en pigmenten en polymeerhars. Caesarstone oppervlakken en keukenwerkbladen van kwarts worden geproduceerd via een uiterst geautomatiseerd, echter strikt gecontroleerd proces dat de volgende stappen bevat:

 1. Invoeren en mengen

  De grondstoffen (kwarts, pigmenten en polymeren) worden zorgvuldig geselecteerd, getest en daarna gemengd.

 2. Invormen en persen

  Het mengsel wordt dan in een mal gegoten en tot platen gevormd van 300 x 144 cm of 120 x 57 inches. Het wordt onder zeer hoge druk (bijna 100 ton psi) samengeperst, getrild en vacuüm getrokken. Dit verwijdert alle lucht en creëert een samengeperst oppervlak.

 3. Uitharden

  De platen worden dan in de oven geplaatst en gedurende 45 minuten tot 90°C verhit, hetgeen de uiteindelijke sterkte en dichtheid bepaalt.

 4. Polijsten

  De platen worden afgemeten, gekalibreerd en vervolgens tot een perfecte afwerking gepolijst in een breed scala aan kleuren en ontwerpen.

 5. Kwaliteitscontrole

  Elke plaat wordt vervolgens rigoureus getest op kwaliteit om er zeker van te zijn dat kleur, tint en consistentie aan onze extreem hoge normen voldoet.

 6. Markering

  De platen worden vervolgens van een label voorzien, gesorteerd en gemarkeerd en komen ons distributiesysteem binnen teneinde onze klanten in perfecte staat te bereiken.